Svet-Stranek.cz
Nový stav vědomí
PŘECHOD DO NOVÉ ZEMĚ

Sedm zákonů - sedm hlavních energetických center ve fyzickém těle - 72 nectností se kterými je potřeba pracovat - 8 ctností - zpracování strachů - čtyři dohody:Nový stav vědomí

Sedm zákonů - sedm hlavních energetických center ve fyzickém těle - 72 nectností se kterými je potřeba pracovat - 8 ctností - zpracování strachů - čtyři dohody

CHCEŠ ZMĚNU???
Začni, je jedno jak, ale začni.
Jen měj na paměti, každá změna něco přináší. Vždy se vše nejprve zhorší, ale pokud se nezalekneš, vše se začne k lepšímu obracet. Na této cestě nepadají pečení holubi, ale dojdeš někam co stojí za to vnímat. Přestaneš se bát - každý se bojí, hlavně sám sebe, jak bude reagovat, jestli to vůbec zvládne, a co potom až to zvládne. Není lepší zůstat na tom stejném? Je to bezpečné? Není se čeho bát, je kolem spousty dobrých lidí, kteří rádi pomůžou - jen se rozhlédnout. Kdo jde proti kalné vodě, dojde k čistému prameni (sám/a sebe poznej a uvidíš, zjisti kdo doopravdy jsi).
_____________
 
72 NECTNOSTÍ
lhaní - pýcha - umíněnost - paličatost 
- vznětlivost -  urážlivost 
- neschopnost odpouštět - prchlivost 
- všetečnost - vysměvačnost - závist 
- nevěrnost - beztaktnost - smyslnost 
- nestřídmost - nestydatost - netaktnost 
- pomstychtivost - poživačnost -  kritičnost 
- pochybovačnost - svárlivost - žárlivost 
- pomlouvačnost - prázdné plácání 
- nevděčnost- lakota - nedůvěřivost 
- zaujatost - pohodlnost - pokrytectví 
- zlomyslnost - domýšlivost - povyšování se   - falešná pokora - pověrčivost - tréma 
- stydlivost - nerozhodnost - kolísavost 
- důvěřivost - malomyslnost - zoufalství 
- beznadějnost - stísněnost 
- lehké ovlivnění - plachost před lidmi 
- zbabělost - vrtkavost - nepořádnost 
- povrchnost - nechuť k práci 
- ješitnost - přepjatost - nespokojenost 
- netrpělivost
- náladovost - faleš - egoismus 
- panovačnost - slídivost - ctižádostivost 
- mudrlanství - namyšlenost - vypočítavost 
- nespolehlivost  - věrolomnost 
- netolerance - nedbalost 
- nečestnost 
-
RADOST, KDYŽ ZVLÁDNEME NĚKTEROU NECTNOST ODSTRANIT
_____________

8 CTNOSTÍ
Správné nazírání
Správné rozhodnutí
Správný jazyk
Správné konání
Správný způsob žití
Neustálé zušlechťování
Být bdělý
Být soustředěný
(každodenní meditace)
_____________

SEDM ZÁKONŮ NEUBLIŽOVÁNÍ
"BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA"

Udržovat stav neubližování vyžaduje od člověka, aby kompletně ztělesnil sedm zákonů, které nahrazují myšlenkové formy sedmi dohod. Obsáhnutí každého z těchto zákonů umožňuje člověku, aby plně překonal všechny svoje dohody  a zavrhl potřebu zraňovat jakoukoli bytost na kterékoli z úrovní reality . Stav neubližování vyžaduje, aby člověk převzal plně vědomou odpovědnost za všechny své myšlenky a skutky. Stav neubližování není bezmocnost a nevyjadřuje nedostatek síly.

ZÁKON CTI
Ztělesněním zákona cti, člověk překoná žádostivost. Zákon cti vyžaduje, aby člověk ctil sám sebe i všechny ostatní formy života na jakékoliv úrovni reality. Uvolnění všech závislostí na někom druhém, které jsou založeny na iluzorní lásce. Protože si člověk váží sám sebe, nikomu nedovolí, aby mu ubližoval.

ZÁKON MÍRU A ZÁKON HARMONIE
Ztělesněním člověk překoná bolesti a utrpení. Člověk se musí odpoutat od myšlenek kritizování jiných bytostí. Posuzování je zapříčiněno invazí kritiky, nebo některé z jejích entit do telepatického kanálu. Díky udržování vnitřního klidu a harmonie člověk umožňuje všem bytostem vyjádřit vlastní myšlenky a názory, a dovolí jejich "Tanec životem" tak, jak si jej sami zvolili. Každá zkušenost na zemi je důsledkem působení karmy. Poučení ze zkušeností uvolňuje karmu svým vlastním uvědomováním - vměšováním, posuzováním a odsuzováním může pozměnit karmický důsledek a zamezit karmě její uvolnění.

ZÁKON SOUCITU
Ztělesněním je překonána smrt. Strach ze smrti více než všechny jiné obavy způsobuje, že k sobě lidé necítí soucit. Strach ze smrti a umírání za všemi ostatními pocity strachu lidí. Když je strach ze smrti překonán, začíná člověk ztělesňovat soucit. Soucit je projev nepodmíněné lásky, jejíž vibrace prostupují srdcem člověka a láska v jeho energetickém poli má globální dopad. Takový soucit má zlatorůžovou barvu a prostupuje auru a léčivě působí na okolí.

ZÁKON BOŽSKÉ JEDNOTY
Jakmile člověk překoná strach, začíná ztělesňovat stav božské jednoty. Stav božské jednoty vyžaduje, aby ženský a mužský princip člověka byl v rovnováze. Když se dva lidé pokusí vytvořit jedno energetické pole, vyplouvají na povrch rozpory - boj o moc, soutěživost, přetahování mentální energie - ovládací dramata. Nesoulad mezi ženským a mužským principem vznikl kvůli pokřivení ve stvoření - asi 4,5 miliónů let nebylo možno dosáhnout vyváženosti. Žijeme v jedinečné historické době, která má největší šance pro vzestup. Jediným požadavkem je naše oddanost spirituální cestě. Dříve nemožný posun ve vědomí je nyní dostupným všem, kteří jsou myšlence vzestupu oddáni a ochotni na sobě pracovat.

ZÁKON HOJNOSTI
Překonáním nenasytnosti se vyrovná v životě podíl mezi dáváním a přijímáním a člověk se dostane do stavu hojnosti, ve kterém zažívá dostatek všeho, co potřebuje ke svému poslání. Duše se inkarnuje do tělesné formy proto, aby se spirituálně vyvíjela (rozpomínala se). Výdaje na životní styl jsou založeny na egu. Hromadění a lpění na majetku udržuje vztah s nenasytností, na druhé straně i chudoba je výsledkem nenasytnosti.

ZÁKON ODPUŠTĚNÍ
Překonání kritiky. Udržovat stav odpuštění znamená naučit se bezpodmínečně přijímat ve všech rovinách reality všechny pravdivé zkušenosti. Lidé, kteří neustále odsuzují a posuzují, nebo obviňují druhé ze svých současných životních problémů, jsou příkladem neschopnosti převést odpovědnost za své projevy ve fyzické rovině, které jsou důsledkem karmických dohod a prožitků duše. Ve stavu odpuštění může být karma překonána bez nutnosti přenosu do fyzické reality jakmile zmizí potřeba vytvářet karmické střety. Člověk k sobě začne přitahovat druhé lidi, a to na základě dohody duše a nikoli jen na základě karmy. Takové vztahy pak nejsou založeny na střetech, ale na společném záměru, který se obě duše dohodli splnit - karmické dohody  - jsou založeny na vyrovnání dluhu mezi dušemi. 
Dohody duší jsou založeny na společném setkání se společným cílem.

Naše stvoření se poučila ze zkušenosti, co se stane, když se oddělí pozemský život od vědomí - nadešel čas návratu k sjednocení s bohem - všechny informace, které jsou zapotřebí, jsou zpřístupněny.
_____________

SEDM HLAVNÍCH ENERGETICKÝCH CENTER VE FYZICKÉM TĚLE

1. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO MÍT
Aktivní
Silná pánev
Nejsme nikdy nemocní
Nemůžeme dostat žádnou nemoc

2. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO CÍTIT
Aktivní
Silné břicho
Nemůžeme být chudí
Vždy k nám proudí hojnost
- tolik co potřebujeme
Není možné se dostat do nedostatku
- vždy je dostatek
- jsme v pozici, že tohle není problém pro nás

3. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO JEDNAT
Aktivní
Solár plexus - silně aktivní
Realizace svých přání nebo projektů
Záměry
Něco si vymyslíme a zhmotníme si to

4. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO MILOVAT A BÝT MILOVÁN
Srdeční čakra
Potkáváme vždy milující lidi i když se dostaneme do války nebo mezi špatné bytosti - budou tam vždy milující - které si přitáhneme
Nemůžou dominovat negativní lidi - nemůžou nad nás

5. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO KOMUNIKACE
Krční čakra
Vše vždy vykomunikujeme bez manipulace

6. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO VIDĚT
Třetí oko
Dobří v matematice, v prostorové vyzualizaci
Dokážeme rychle logicky přemýšlet
INTUICE plus IRACIONALITA
Jedno bez druhého nemůže dobře fungovat

7. ENERGETICKÉ CENTRUM
PRÁVO VĚDĚT
Silné
Hluboce se propojujeme s vesmírem
Komunikujeme s vesmírnými bytostmi
Propojíme se s bohem - absolutnem
Dokážeme se ztotožnit s tím velice dobře
- mám ve věcech jasno a klid
- intuitivním způsobem začínáme
chápat absolutno
- osobnost o tu nepřijdeme - ještě více je rozvíjená, je více obohacena
- stavy, že jsme s absolutnem propojeni
- jsme šťastní, klidní a vše prožíváme naplno
- nikdo nezanikne

VNITŘNÍ LÉČITEL
_____________

ZPRACOVÁNÍ STRACHŮ
Je potřeba zpracovat strachy v nás.
Zpracovat je můžeme jen tehdy , pokud je dokážeme pojmenovat a zařadit do hlavních kořenů strachů.
Jedná se o tři kořeny strachů.

STRACH Z NEMILOVANOSTI
-
STRACH ZE SELHÁNÍ
-
STRACH ZE ZTRÁTY KONTROLY

Jsou to tři základní kořeny strachu, které ovlivňují všechny strachy v celém životě. Pojmenovat vždy kořen.

Po té je důležité správně  určit příčinu, která ten určitý strach v nás aktivovala. Pak teprve můžeme vyhodnotit a pochopit a strach úplně odstranit. 
_____________

ČTYŘI DOHODY
Během zpracovávání svých nectností a strachů, seznamovávání se se svými energetickými centry a zákony si zvládneme zpracovat čtyři dohody.

NEHŘEŠÍM SLOVEM
Mluvím pravdu a říkám jen to, co si myslím. Nemluvím zle o sobě. Nemluvím proti sobě a nepomlouvám druhé lidi. Užívám sílu slova v zájmu pravdy a lásky.
-
NEBERU SI NIC OSOBNĚ
Lidé nedělají nic kvůli mně. Všechno co dělají, je projevem jejich vlastní reality, jejich vlastního snu. Nebudu-li si názory a činy druhých brát osobně, nebudu zbytečně trpět. Nedělám ukvapené závěry.
-
NEVYTVÁŘÍM SI ŽÁDNÉ DOMNĚNKY
NIC NEPŘEDPOKLÁDÁM
Když potřebuji, zeptám se. Nebojím se klást otázky a vyjadřovat to, co opravdu chci. Vyjadřuji se srozumitelně, abych se vyhnula zbytečným nedorozuměním, zármutku a dramatu.
-
DĚLÁM VŠE, JAK NEJLÉPE DOVEDU
Neodsuzuji se, že nemůžu víc. Ne vždycky jsem schopna udělat práci na úplný maximum, vždy to závisí na tom v jaké kondici jsem v tom daném okamžiku. V každé situaci dělám to nejlepší, co můžu, a vyhýbám se sebeodsuzování a lítosti, že nemůžu víc. Dělám všechno, jak umím nejlépe.
_____________

A zároveň, aniž bych si uvědomila, mám zpracovanou i pátou dohodu.

NIC NEHODNOTÍM - NEPOSUZUJI
návštěvníků stránky
celkem30 290
tento týden56
dnes7