Svet-Stranek.cz
Nový stav vědomí
PŘECHOD DO NOVÉ ZEMĚ

DVANÁCT STUPŇŮ VZESTUPU:Nový stav vědomí

DVANÁCT STUPŇŮ VZESTUPU

1. STUPEŇ
Když tělu klesá hustota - většinou se to projeví mutačními symptomy - chřipka, bolestí hlavy, průjmem, vyrážkou, bolestí svalů a kloubů. Většina chřipkových epidemií jsou ve své podstatě světelnou epidemií. Chemické složení mozku se mění. Mísí se funkce pravé a levé mozkové hemisféry a hypofýza s epifýzou začínají měnit svou velikost. Začíná se měnit struktura DNA a chemické složky se začínají měnit a přijímají další atomy vodíku a chemikálií potřebných pro buňky k příjmu nerozlišeného vyššího světla a k jeho rozložení do použitelného světelného kódování pro DNA.
 
2. STUPEŇ
Éterická mapa je zaplavena světlem a uvolňuje karmické zážitky, jedinec se může cítit dezorientovaný, stejně tak jako zažívat tzv. vlny chřipky. Mnozí se začínáme ptát "PROČ JSEM TADY". Světlo v éterické mapě uvolňuje struktury čtvrté dimenze a způsobuje rotace v geometriích emočních, mentálních a spirituálních těl. Změna je rychlá a mnozí se cítí unavení.

3. STUPEŇ
Fyzické smysli se stávají silnějšími. Naše těla nejenže absorbují světlo pro svou vlastní přeměnu, ale také se chovají jako převodník - dekodér vyšších světelných energií pro planetu, jako celek. Proces nádechu je nyní nevratný, jako elastická guma, která byla natažena na maximální kapacitu, pak uvolněna a vrátí se ke svému přirozenému stavu.

4. STUPEŇ
Zásadní změny probíhají v mozku, jeho chemii a elektromagnetických polích. Symptomy jsou často bolesti hlavy, rozmazaná vize, ztráta sluchu a někdy bolest na hrudníku. Krystalové regulátory v éterickém těle udržují dráhy světla v páté dimenzionální mapě od znovu spojování se do doby, než budeme plně připraveni. Bolesti v hrudníku jsou následky expandujících energií srdce, které se otevírá na a do hlubších úrovní. Vidění a slyšení se přelaďují na jinou funkci. Mentální tělo začíná přemýšlet, zda je opravdu ve vedení a jedinci cítí silnou nevysvětlitelnou a nevyvratitelnou nutnost následovat bez váhání svého ducha. Jedinci mohou zažít záblesky telepatie, jasnovidění a brzy všichni začnou zažívat empatii. Toto je doba cítění, ocenění, přijetí a uznání emočního těla a učení se jej kontrolovat a pracovat s ním.

5. STUPEŇ
Rozhodne-li se mentální tělo vyladit na ducha, mění se sny, které se mohou stát více lucidními, zažíváme pocity dejaví. Myšlenkové procesy se stanou nelineárními.Uvědomujeme si podstatu myšlení a chování založenou na zvyku. Deprogramujeme a reprogramujeme, abychom stvořili "JÁ", kterým chceme býti, ne "JÁ", kterým jsme byli díky působení rodičů, vrstevníků, společností atd... Změny jsou konstantní a my vědomě začínáme vnímat srdcem více, než odsuzovat na základě ovlivněných reakcí.

6. STUPEŇ
Přitahujeme si do svého života druhé, k vzájemné podpoře a stimulaci růstu. Dotazujeme se, co je opravdové. Náš mentální proces, to jak poznáváme druhé a sami sebe se rapidně mění. Přehodnocování může být nepohodlné, ale cítíme, že to musí být uděláno. Díváme se na vztahy, práci, domácí prostředí, životní styl. Je to čas propuštění a pokračování dále. Měníme přátele, vše vypadá, že se hroutí, ale cítíme se lehčeji a nějak volněji. V tomto stupni je kvocient světla v našem bytí 33 procent. Cítíme, že se otevíráme. Naše vnitřní smysli a jasnovidnost, jasnoslyšení atd. nám připadají přirozené a normální.

7. STUPEŇ
Srdeční čakra se více otevírá, stáváme se více takzvaně opravdovými, díky dalším emocím potřebujeme být sami sebou. Uvolňujeme bloky a staré vzorce. Je to doba velké emoční očisty a velké intenzity, kdy se snažíme zbavit sami sebe emočního zatížení. Cítíme se více zharmonizováni 
s každým okamžikem. Velmi přítomní a prosycení životem. Často stará přátelství končí nebo se rychle mění, když bytosti sáhnou hluboko a oceňují své pocity. Tam zkrátka není místo pro sebezapření na žádné úrovni. Začínáme ztrácet emoční napojení na druhé. Jak srdce pokračuje v otevírání svých energetických polí, bolesti v hrudníku (např. angína) se objevují častěji. V tomto období se uvolňuje strach tím, jak se zlaďují energetická pole všech těl skrze srdce. Když se zharmonizují, strach odpadá. Tlak na čele nebo v hlavě je důsledkem otevírání hypofýzy a epifýzy, jak absorbují více a více světla. Když jsou tyto žlázy plně otevřeny, aktivovány a funkční na nejvyšší úrovni - stárnutí a smrt mizí. Když je epifýza plně otevřená, zažíváme multidimenzionalitu, a však jak opouštíme dualitu, vypadá to, jako by narůstala. V některé dny se cítíme v napojení a radostní, jindy ve strachu a chyceni v záležitostech přežití. Mnozí si přejí vzestoupit a opustit planetu v momentech, kdy ucítí reálnou možnost vzestupu, skrze prohlubování svého spojení s duchem. Jak se učíme následovat svojí radost, můžeme potom chtít zachránit planetu a nechat každého vydat se směrem své radosti.Vše je stupněmi progrese a odrazem změny našeho vnímání. Co se týče stravování, jíme méně - lehčeji, živé jídlo, mnozí v tomto stádiu přestanou jíst maso, cukr a pít alkohol, protože cítí účinky těchto substancí na vibrační pole těla.

8. STUPEŇ
Opouštíme model takzvaného spasení a zachránění. Epifýza a hypofýza mění svůj tvar. Pokud bolesti hlavy přetrvávají, požádejme bytosti, které s námi pracují, aby to jednoduše utlumili, nebo je požádejte o uvolnění endorfinů - mozkových přirozených opiátů. Mozek se aktivuje - zejména CEREBRUM - SPÍCÍ OBR. Lebeční rozšíření je běžné, trojstranná semínka krystalů na čele a záznamové krystaly v pravé části mozku jsou aktivovány zároveň s osmou - devátou - desátou čakrou. Začínáme být vtaženi do jazyka světla. Epifýza a hypofýza jsou plně otevřeny, pracují společně a vytváří takzvanou ARCHU ÚMLUVY - DUHOVÉ SVĚTLO, které překlenuje vrchol hlavy do třetího oka, které je dekódujícím mechanizmem vyššího dimenzionálního jazyka. Může být pro nás obtížné nalézt slova, abychom se vyjádřili, když už přemýšlíme v geometriích a tónech. Začínáme si být mnohem více vědomi rozsáhlosti a multidimenzionality vlastní přirozenosti, že můžeme být čímkoliv chceme být. Přestáváme fungovat z povinnosti a vztahy začínají být transpersonální. Sdílíme slova ze srdce a duše, a druzí se mohou cítit dezorientovaní - když s námi jednají, protože již nemají takzvané háčky, které by je s námi spojovaly. Fungujeme z hluboké hladiny vyrovnanosti, se zvýšenou citlivostí a uvědoměním, přitom se cítíme uzeměni a transformováni. V tomto stupni je možná výživa čistě ze světla a prány. Být zdravě živen étericky - bez přijímání výživy - z atmosférických sfér.

9. STUPEŇ 
Dekódování geometrií a tónování je jednodušší. Duch používá řeč světla, která povznáší mapu šesté dimenze do nového vzoru pro světelné tělo páté dimenze. Naše tělo může měnit tvar tím, jak se energetická pole posunují. Cítíme se propojeni se všemi bytostmi kolem a jsme méně ve spojení s názory druhých. Uvolňujeme touhu PO a energii k udržení hry na oddělenost a omezení, a cítíme se opravdově svobodní. Devátý stupeň se stará o sestup světelného těla do fyzické formy. Stejně jako ve třetím a šestém stupni - tento devátý stupeň přináší silné přehodnocení před tím, než se začneme finálně oddávat svému duchu a opravdově se staneme božským nástrojem. Zde duch určuje náš plat, práci, další bytosti v našem životě - zkrátka vše. Toto je rozplynutí ega - sebe, a přestože zažíváme extázi - může to být velmi bolestivé, udělat takový skok - může být zastrašující, přestože jsme se vyvíjeli eony věků 
k dosažení tohoto bodu. Můžeme se pohybovat do předu a nazad. Vstupovat do starých pohodlných zón, než totálně necháme vše odejít. Zde není možnost otočit se a vrátit zpět. Vše musí být propuštěno. Devátý stupeň je oddání se a pak zažití extáze propuštění "JÁ". Uvědomujeme si, že zatímco svobodná volba je opravdová, je to také iluze a existuje pouze proto, aby nás vedla a zplnomocnila nás být s duchem. S duchem jedním. Strachy o přežití odcházejí, zaměřujeme se na "NYNÍ A V TENTO MOMENT". Přestože strachy mohou znovu vystoupit, vypadají nereálně a jsou velmi snadno odložitelné. Odpojujeme se od reality souhlasu a naše volby a realita vypadá nereálná druhým. Od sedmého - osmého - devátého stupně z nás viditelně vyzařuje vnitřní světlo a cítíme se silně uzeměni - napojeni ve svém středu - naplněni záměrem a toužíme jen sloužit. Na chvíli můžeme sklouznout mezi 8. a 9. stupeň z pocitu celistvého - v jednom momentě opět do omezeného, lidského bytí. Toto se ustálí na konci devátého stupně. Potom se následně cítíme napojeni a fungujeme z naší KRISTOVSKÉ ÚROVNĚ, a náš záměr motivace je vždy tím nejvyšším, přestože druzí v závislosti na jejich vlastních spouštěčích a závislostech se NE vždy rozhodnou to vidět. Poslední tři stupně spojují všechny energetická pole. Všechny čakry jsou sjednoceny a my se stáváme totálně propojeni 
a naším JÁ JSEM.

10. STUPEŇ
Se zdrojovým vědomím jsme jedním a víme, že vše je možné. DNA již není dvouvláknová, ale dvanáctivláknová. Teleportace, manifestace atd. jsou okamžité. Merkaba, další jméno pro naše  světelné tělo, je vytvořena a dovoluje nám projít prostorem, časem a dimenzemi v naší realitě. Má vlastní vědomí, které řídíme tím svým.

11. STUPEŇ
Všechny stupně světelného těla byly zkonstruovány, aktivovány a jsou propojeny s naším fyzickým tělem - prostřednictvím točivých bodů. Tato světelná síť leží podél fyzických, akupunkturních meridiánů a jsou liniemi světla, protínajícími se v nádherné geometrie - NOVÝ PĚTIDIMENZIONÁLNÍ OBĚHOVÝ SYSTÉM SVĚTLA. Bylo dosaženo buněčné regenerace. Čas již není lineární, ale souběžný. Minulost, přítomnost a budoucnost spolu existují v paralelách. Není zde separace a MY budeme plně manifestovat NAŠE vize RÁJE NA ZEMI a vyjadřovat EXTÁZI DUCHA. V tomto takzvaném rámci vědomého uvědomění, mnozí nyní vstoupí a vytvoří - nové na světle založené tipy technologií - nový systém a potravinové a zdrojové distribuční systémy.

12.STUPEŇ
Pokračování tvoření a implementace nových světových systémů se propojuje s dalšími dvanácti stupni zasvěcenců, kteří vnesou do této existence nové vzdělávací systémy, nový systém potravin a uvolnění všech zdrojů apod. Jak se bude vše předefinovávat v konečných stupních vzestupu země tak, aby všichni mohli žít 
v lásce, harmonii a radosti. Do této doby planeta a její obyvatelé budou vetkáni do světla, aby zářili ve své plné nádheře, jak se budou konečné fáze božského plánu rozvíjet. Planeta vchází do světla, vystupuje z této dimenze a přechází do multihvězdného systému, kde je každý světelným tělem a následuje ducha v notálním mistrovství.
návštěvníků stránky
celkem30 288
tento týden54
dnes5