Svet-Stranek.cz
Nový stav vědomí
PŘECHOD DO NOVÉ ZEMĚ

Vnitřní dítě:Nový stav vědomí

Vnitřní dítě

JAK DLOUHO MI BUDE TRVAT,
NEŽ SE STANU MISTREM?
MISTREM SE NESTANEŠ,
JESTLI TĚ TATO OTÁZKA BUDE ZAJÍMAT
Nejdříve prožívejme sebe jako Posvátné Mystérium, Pak celý Náš svět bude čistý a láskyplný. Každý znás je osvícený, jen někteří to ještě nevědí.
PODSTATA REIKI
Reiki není možné naučit - jen se na začátku s Reiki seznámíme. Můžeme se naučit teorii, můžeme vyzkoušet všechny možné postupy, můžeme přečíst tisíce knih, vyslechnout mnoho přednášek a stále je to o Reiki a stále to není Reiki. REIKI  JE DŮLEŽITÁ ŽÍT. Zařadit jí do svého života jako je například dýchání.
Reiki pomůže zkvalitnit náš život, zakotví nás po stránce psychické, dá nahlédnout na zcela nové principy fungování lidského těla i světa, posílí energetický systém člověka a pomůže nám plně rozvinout procesy samoléčení našeho těla.
VNITŘNÍ DÍTĚ
Obnovení přirozené hravosti a radosti ze života je jedním z dobrých předpokladů rozvoje intuice, kterou nutně potřebujeme k tomu, aby se náš život stal naplňujícím.
Dojdeme k našemu "VYŠŠÍMU JÁ". Je to moudrá složka naší bytosti, která zná přesně a dokonale všechno, co potřebujeme k naplněnému životu a k vývoji správným směrem. Hovoří k nám pomocí intuice (pomocí vnitřního hlasu, obrazů a symbolů a hlavně pocitů).
Naše pocity jsou tím nejdokonalejším vedením, které se nikdy nemýlí. Často je však neposloucháme, nebo jim nevěnujeme pozornost. Pokud jim naslouchat začneme a budeme se jimi opravdu řídit, začnou se okolo nás dít do té doby těžko pochopitelné věci.
Získáme lepší práci, potkáváme ty správné lidi, změníme životosprávu a kvalita našeho prožívání reality je pak vyšší.
Působení na své Vyšší "Já"  energií Reiki je rychlou cestou, vedoucí k obnovení intuitivního myšlení.
návštěvníků stránky
celkem30 006
tento týden37
dnes5