Svet-Stranek.cz
Nový stav vědomí
PŘECHOD DO NOVÉ ZEMĚ

Vzkaz pro všechny:Nový stav vědomí

Vzkaz pro všechny

MÁŠ OBROVSKOU HODNOTU, NIKDO NA SVĚTĚ NENÍ JAKO TY
Svět bez tebe by nebyl stejný, byl by ochuzen o tvou jedinečnost. Tím, že tu jsi, je svět bohatší, máš tu svoje místo. Možná máš někdy pocit, že ti nikdo nerozumí. Možná, že někdy nerozumíš ani ty svému okolí. Každý může myslet jinak, ale když budeš komunikovat srdíčkem, můžeš se potkat a rozumět si téměř s kýmkoliv - láska je jen jedna pro všechny.
I VŠICHNI OSTATNÍ MAJÍ OBROVSKOU HODNOTU
Také oni obohacují svět a mají v něm své místo. Když ti někdo působí potíže, přišel tě něco naučit. Možná i mamka nebo taťka mají podobné potíže - můžete se podívat spolu, co vám ti lidé přišli ukázat - mohli naučit.
NIKDY NEJSME BEZMOCNÍ!
I když si nevíš rady, řešení existuje, přestože ho ještě nevidíš. Pokud potřebuješ radu, ptej se a to kohokoliv. I odpověď, která ti nebude příjemná, je důležitou zprávou a může tě něco naučit. Kdo chce opravdu znát odpověď na svou otázku, dostane ji!
TVOJE POCITY JSOU TVÉ NEJLEPŠÍ BOHATSTVÍ
Možná se ti někdo směje, když občas brečíš nebo jinak dáváš najevo svou citlivost. Nehledej v tom zlý úmysl, možná je to jen zkouška. Nikdo se nebude smát, pokud budeš vědět, že to není ostuda, ale dar. Ten, kdo naslouchá svým pocitům, dokáže udělat opravdu velké věci.
TVOJE POCITY TI UKÁŽOU, CO JE PRO TEBE NEJLEPŠÍ
Co je pro tebe nejlepší, poznáš podle toho, jak se cítíš. Když tě hřeje na srdíčku, jdeš správným směrem.
NEBOJ SE NAHLAS VYSLOVIT SVÁ PŘÁNÍ
Když nic neřekneš, nikdo se nedozví, co si přeješ nebo co potřebuješ. Potom se můžeš zlobit jen na sebe. Přej si a říkej si o to nahlas. Možná tě překvapí, kolika lidem uděláš radost, protože jim umožníš tě obdarovat.
DŮVĚŘUJ SVÝM RODIČŮM, ŽE SVOJE ZÁLEŽITOSTI ZVLÁDNOU SAMI
Nech svým rodičům jejich starosti; i když se někdy zdá, že jim musíš pomoci, neber jejich starosti na sebe. Nejvíc jim pomůžeš, když zůstaneš dítětem a budeš se radovat ze života. Můžeš tak trochu své radosti přenést na ně.
návštěvníků stránky
celkem30 224
tento týden48
dnes4